PROFIL IPGKPM
JK TADBIR URUS
INFORMASI BERGAMBAR
KURSUS UMUM "SUCCESS TRAINING & CONSULTANCY" 2015
News - ULDPUntuk maklumat selanjutnya sila klik pautan di bawah:

KURSUS UMUM "SUCCESS TRAINING & CONSULTANCY" 2015
PELAN PEMBANGUNAN PROFESIONALISME BERTERUSAN
PELAN PEMBANGUNAN PROFESIONALISME BERTERUSANKepada semua staf IPGKPM, Bahagian Pendidikan Guru telah memuat naik Buku Pembangunan Profesionalisme Berterusan Guru dan Pemimpin Sekolah Edisi 2014 ke sesawang yang boleh didapati melalui url http://apps8.moe.gov.my/abpg/bpg/pppb

atau bole muat turun daripada menu BAHAN RUJUKAN STAF (perlu login) dan rujuk pada bahagian Bacaan Umum.

Terima kasih.
IT Express
IT ExpressPenggunaan eL-IPKGPM Pensyarah

Jabatan Bahasa

Tarikh : 30 Januari 2015 (Jumaat)
Tempat : Bilik Serbaguna JTP, Anjung Hikamah.
Masa : 3.00 petang
SURAT PEKELILING LEMBAGA PEPERIKSAAN
SURAT PEKELILING LEMBAGA PEPERIKSAANSemua Ketua Jabatan dan Ketua Unit dibekalkan surat pekeliling dan surat siaran ini dalam bentuk 'hard copy'. Untuk mendapatkan maklumat selanjutnya mengenai surat pekeliling ini sila rujuk kepada Ketua Jabatan dan Ketua Unit masing-masing.

Klik untuk maklumat lanjut.
KURSUS SERVIS KENDERAAN BERKALA ASAS 1 & 2
News - ULDPSila klik pautan berikut untuk mengetahui maklumat selanjutnya :

KURSUS SERVIS KENDERAAN BERKALA ASAS 1 & 2
STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PAUTAN SERVIS
PGL MPPM MELAKA MALAYSIA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.