PROFIL IPGKPM
INFORMASI BERGAMBAR
INFO SEMASA/MAKLUMAN TERKINI
ANUGERAH AKADEMIK NEGARA KALI KE-9
News - UmumTarikh tutup pencalonan peringkat IPGKPM pada 30 Mac 2015. Sesiapa yang berminat sila hubungi Setiausaha Akademik IPGKPM

Bahan dan butir-butir maklumat Anugerah Akademik Negara Kali Ke-9
ISLAMIC FESTIVAL-5 (iFEST-V)
ISLAMIC FESTIVAL-5 (iFEST-V)Jawatankuasa Perwakilan Pelajar (JPP) dengan kerjasama Jabatan Pendidikan Islam dan Moral (JaPIM) dan Jabatan Hal Ehwal Pelajar (JHEP) akan menganjurkan Islamic Festival-5 (iFEST-V) pada ketetapan berikut :

Tarikh : 30 Mac hingga 14 April 2015 (2 minggu)
Tempat : IPGKPM (DSK, DTF, PGL & BISA)

Semua warga IPGKPM dijemput hadir untuk memeriahkan festival tersebut.
TEMA HARI GURU 2015
MESYUARAT JAWATANKUASA INDUK PEMBANGUNAN STAF (JIPS) BIL.1/2015
News - ULDPAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan yang berkenaan dijemput hadir ke mesyuarat pada ketetapan berikut:
Tarikh: 2 April 2015 (Khamis)
Masa: 3.00 petang
Tempat: Bilik Seri Telang

Sila klik pautan di bawah untuk mengetahui maklumat selanjutnya:

MEMO MESYUARAT JAWATANKUASA INDUK PEMBANGUNAN STAF BIL.1/2015
PENCALONAN UNTUK "THE FOURTH EDITION OF THE UNESCO-HAMDAN BIN RASHID AL-MAKTOUM PRIZE FOR OUTSTANDING PRACTISE AND PERFORMANCE IN ENHANCING THE EFFECTIVENESS OF TEACHERS"Assalamualaikum / Salam Sejahtera,
Semua Ketua Jabatan & Ketua Unit diminta mencalonkan pensyarah-pensyarah di jabatan / unit masing-masing dan hantar ke Unit Latihan Dalam Perkhidmatan (jika ada pencalonan). Sila klik pautan di bawah untuk mendapatkan maklumat selanjutnya :

PENCALONAN UNTUK "THE 4TH EDITION OF THE UNESCO
STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PELAWAAN SEBUTHARGA
Tiada tawaran sebutharga dikeluarkan
PAUTAN PENDIDIKAN
PAUTAN SERVIS
PAUTAN ORGANISASI
PGL MPPM MELAKA MALAYSIA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.