FACEBOOK IPGKPM MELAKA
JK TADBIR URUS
KOPERASI IPGKPM
INFORMASI BERGAMBAR
Peperiksaan Semula EDU3093 (PPG Semester 8)
Peperiksaan Semula EDU3093 (PPG Semester 8)Bagi menjamin kesahan dan kebolehpercayaan, IPGM memutuskan bahawa peperiksaan bagi EDU3093/EDU3093(i) (Guru dan Cabaran Semasa) perlu ditadbirkan semula, di semua IPG Kampus seperti butiran berikut :

Tarikh
20 JUN 2015
(Sabtu)

Masa
8.15 pagi hingga 10.45 pagi
(2 1/2 Jam)

Tempat
(RUJUK SLIP PEPERIKSAAN
(yang akan dikeluarkan dalam masa terdekat)

Memo Peperiksaan Ulangan EDU3093/EDU3093(i)

Berdasarkan arahan yang dikeluarkan oleh JPPS, para pelajar (PPG JUN 2011) yang akan mengambil "Peperiksaan Semula" berkenaan dan ingin menumpang di IPGK berdekatan, dikehendaki menulis surat rasmi kepada Penyelaras PPG Kampus (Asal) selewat-lewatnya pada 5 Jun 2015 (Jumaat) dan permohonan yang lewat tidak akan dilayan. Harap beri kerjasama. Sebarang kesulitan amat dikesali.

Sebarang perubahan adalah tertakluk di bawah Senat dan IPGM. Kerjasama anda semua amat dihargai oleh pihak kami semua. Segala kesulitan amat dikesali. Harap maklum dan terima kasih.
JEMPUTAN KE PEKAN INTERNATIONAL EDUCATION CONFERENCE (PIEC) 2015
News - ULDPAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan yang berminat menyertai sebagai peserta atau pembentang boleh melayari laman web berikut : http://pekaniec2915.blogspot.com atau menghubungi sekretariat Puan Norosda bt Wali Mohamad (013-9173073).

Konferens anjuran Biro Pendidikan UMNO Pekan dengan kerjasama Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) Pekan bermula 28-30 Ogos 2015.

Sekian, terima kasih
JEMPUTAN MENYERTAI KURSUS AMALAN HIJAU DAN AKTIVITI LAWATAN KE BANDAR HIJAU NEGERI MELAKA SIRI 4 TAHUN 2015Assalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan dijemput menyertainya pada ketetapan berikut:
Tarikh : 3-4 Jun 2015 (Rabu-Khamis)
Tempat : Hotel Swan Garden Melaka, No.1, Jalan KSB 1, Taman Kota Syahbandar, Melaka
Masa : 8.30 pagi - 5.00 petang
Yuran Kursus : RM450 seorang (tidak bermalam & perbelanjaan sendiri)
Anjuran : Perbadanan Teknologi Hijau Melaka

Sekian, terima kasih
JEMPUTAN SEBAGAI PEMBENTANG DAN PESERTA DALAM SEMINAR PENYELIDIKAN MEMARTABATKAN BAHASA MELAYU (MBM) PERINGKAT ANTARABANGSA 2015Assalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan dipelawa sebagai peserta atau pembentang pada ketetapan berikut :
Tarikh : 2-4 September 2015
Tempat : Dewan Sri Samarahan, IPG Kampus Tun Abdul Razak, Kota Samarahan, Sarawak
Tema : Melestarikan Bahasa Melayu Abad ke-21
Web : http://ipgmktar.edu.my
Penyerahan abstrak : 18 Julai 2015
Maklum balas penerimaan abstrak : 30 Julai 2015
Penyerahan penulisan penuh : 15 Ogos 2015
Pendaftaran penyertaan & yuran pembentangan : 20 Ogos 2015
JEMPUTAN MENYERTAI BENGKEL PENULISAN JURNAL BERKESAN DAN PENERBITAN
News - ULDPAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan dipelawa menghadiri bengkel (anjuran swasta & perbelanjaan sendiri) pada ketetapan berikut :
Tarikh : 12-13 Jun 2015 (Jumaat-Sabtu)
Masa : 8.30 pagi - 5.30 petang
Tempat : MPWS Training Center, Bandar Baru Bangi, Selangor
Penceramah : Dr. Nor Azwadi Che Sidik
Yuran : RM477
Bahasa Pengantar : Bahasa Malaysia
Web : http://postgraduateworkshop.com/effectivejournalwriting
No. tel : 012-5439105 (whatsapp) / 03-8912 7212 (Nor Ayuni Jasni)
Emel : ayuni.mpws@gmail.com

STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PELAWAAN SEBUTHARGA
PAUTAN PENDIDIKAN
PAUTAN SERVIS
PAUTAN ORGANISASI
PGL MPPM MELAKA MALAYSIA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.