MAKLUMAN
Sila gunakan url baharu: ipgkpm.moe.edu.my Terima kasih.
INFORMASI BERGAMBAR
AUDIT DALAMAN BIL 1/2017
GARIS PANDUAN PEMBENTANGAN KERTAS ILMIAH PERINGKAT ANTARABANGSA DI DALAM ATAU DI LUAR NEGARA
Surat Siaran KPM dan Borang Penilaian Kertas Ilmiah

muat turun bahan
JADUAL INDUK IPGK PM SEM. 1 2017
Sila muat turun Jadual Waktu Induk IPGK Perempuan Melayu Melaka, yang telah dikemas kini pada 3 Januari 2017

Jadual waktu induk Semester 1 2017 Kemas kini 3 Januari 2017
Bengkel Tulis Tesis WOW Bersama DAI!
Tarikh : 11 & 12 Februari 2017
Tempat : Wisma R&D, Universiti Malaya
Pengajar : Dr. Mohd Awang Idris

muat turun
PENEMPATAN PISMP PRAKTIKUM & INTERNSHIP SEM 1 2017
PENEMPATAN PISMP PRAKTIKUM & INTERNSHIP SEM 1 2017Assalamualaikum / Salam Sejahtera.

Sila Muat Turun Surat Penempatan Serta Bahan Untuk Kegunaan Anda.
KLIK SAYA

Terima Kasih.
SELAMAT TAHUN BAHARU 2017

"Meski tahun berganti, waktu berdetik pantas, tahun baharu tetap mendatangi kita. Saya percaya rakyat Malaysia khususnya Melaka akan memiliki azam dan semangat baharu, untuk hidup yang lebih baik pada tahun ini. Marilah kita terus mara ke hadapan, melihat 2017 sebagai peluang memperbaiki dan memperelok pencapaian lalu menjadi kejayaan. Selamat tahun baharu 2017."

Setulus ikhlas: Datuk Seri Utama Ir. Hj. Idris bin Hj. Haron, Ketua Menteri Melaka.
TAKWIM IPGM 2017
News - UmumDiminta kepada semua pegawai serta warga kampus supaya merujuk takwim IPGM di alamat http://ipgm.moe.edu.my

Segala perancangan aktiviti di kampus bagi tahun 2017 juga perlu merujuk kepada takwim berkenaan.

LAWATAN IPG KAMPUS KENT
Malam Apresiasi Seni 2015
Malam Apresiasi Seni 2015

Pesta Durian di Sg. Udang Melaka pada 30-31 Julai 2016

Taklimat Peperiksaan 27 April 2016

PENDIDIKAN LUAR (25 - 28 JULAI 2015)
STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PELAWAAN SEBUTHARGA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.