STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
FACEBOOK IPGKPM MELAKA
PELAWAAN SEBUTHARGA
MUZIUM IPGKPM
KOPERASI IPGKPM
PGL MPPM MELAKA MALAYSIA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.

Hak Cipta Terpelihara@2012 - IPG KAMPUS PEREMPUAN MELAYU MELAKA

Tidak dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan portal ini dalam apa juga bentuk dan cara sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain sebelum mendapat izin bertulis daripada Pengarah IPG Kampus Perempuan Melayu.
PELAWAT (Sejak Mei 2012)
INFORMASI BERGAMBAR
Peperiksaan Ulangan Julai 2015
Peperiksaan Ulangan Julai 2015Dimaklumkan kepada para pelajar ulangan untuk klik JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN ULANGAN JULAI 2015 untuk dimuat turun dan dicetak oleh para pelajar. Peperiksaan Ulangan Julai berkenaan akan diadakan pada 8 Julai 2015 (Rabu) hingga 10 Julai 2015 (Jumaat). Kehadiran tuan/puan diwajibkan. Sebarang kesulitan amat dikesali. Sebarang pertanyaan boleh hubungi Unit Peperiksaan dan Penilaian, IPGK Perempuan Melayu Melaka. Kerjasama anda semua amat dihargai. Terima kasih.
OLL PPG
News - UmumServer OLL PPG telah berjaya dibangunkan semula.. Sehubungan itu, OLL PPG boleh diakses seperti biasa.

Klik pada menu Sistem Online > OLL PPG atau klik link berikut untuk nengaksesnya.

OLL PPG
KOLEKSI BUKU PENDIDIKAN (PS_PUTERI TERIMA MAC-JUN 2015)
News UPSBerikut adalah senarai buku-buku terbitan yang diterima oleh PS Puteri, IPG Kampus Perempuan Melayu bagi tahun 2015.

TERIMA BUKU ILMIAH: PS_PUTERI TAHUN 2015
Sila layari maklumat lanjut dan klik pada link yang berkenaan.
2015 7th IEEE INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING EDUCATION
2015 7th IEEE INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING EDUCATIONAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan dijemput menyertai persidangan antarabangsa di Kanazawa, Jepun. Sila klik pautan di bawah sekiranya berminat dan ingin mengetahui info selanjutnya :
SURAT SIARAN 2015 7th IEEE INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING EDUCATION
SEMINAR KEBANGSAAN PERKEMBANGAN PEMIKIRAN ARAS TINGGI
SEMINAR KEBANGSAAN PERKEMBANGAN PEMIKIRAN ARAS TINGGIAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan dipelawa menyertai seminar ini. Sekiranya berminat, sila klik pautan di bawah untuk mengetahui maklumat selanjutnya:
SURAT SIARAN SEMINAR
e-Subjek
News UPAPerhatian kepada semua Ketua Jabatan dan Ketua Unit:

Dimaklumkan bahawa pihak UPA dan UPP telah membina borang maklumat subjek atas talian "e-Subjek" yang boleh diakses melalui menu "APLIKASI" pada portal IPGKPM.

Tuan puan diminta untuk melengkapkan borang tersebut secara atas talian mulai 2 Julai sehingga 10 Julai 2015.

Kerjasama tuan puan membolehkan pihak kami mendapat input mengenai keberkesanan sistem.
SUMBANGAN BUBUR LAMBUK
SUMBANGAN BUBUR LAMBUKPihak Kafeteria IPGKPM akan mengedarkan bubur lampuk secara PERCUMA kepada semua warga IPGKPM dan Guru Pelatih.

Tarikh : 3 Julai 2015 (Jumaat)
Masa : 4.30 petang
Tempat : Kafeteria IPGKPM

Silalah datang beramai-ramai. Sekian terima kasih.
MATRIK KOMPETENSI
MATRIK KOMPETENSIAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Semua warga IPG Kampus Perempuan Melayu, Melaka diminta menjawab soalan matrik kompetensi di portal Sistem Pengurusan Latihan Kementerian Pendidikan Malaysia (SPLKPM).
1) Alamat portal : https://splkpm.moe.gov.my/
2) Pilih modul individu
3) Login : No. Kad Pengenalan
4) Kata Laluan : 4 digit terakhir no. Kad Pengenalan
Sila jawab lebih awal untuk mengelakkan kesesakan traffic gateway di server kementerian pada saat-saat akhir. Terima kasih
Hakcipta Terpelihara @2014 - IPGKPM
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2015 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
1,273,881 unique visits
July 08 2015 01:55:31