PROFIL IPGKPM
APLIKASI ONLINE
JABATAN
UNIT
JK TADBIR URUS
INFORMASI BERGAMBAR
Surat Penempatan Internship PPG amb Jun 2011
Surat Penempatan Internship PPG amb Jun 2011Perhatian
Pelajar - pelajar PPG Semester 8 Ambilan Jun 2011 boleh muat turun surat penempatan anda disini. KLIK SINI
Portal UPP terkini bagi tahun 2015
News UPPUnit Peperiksaan dan Penilaian, IPGK Perempuan Melayu Melaka telah menaik taraf portal UPP di link yang terdapat pada portal dominan IPGK Perempuan Melayu Melaka. Selamat melawat portal kami.

>>>>LINK UPP<<<<
Jadual Peperiksaan Ulangan Mac 2015
News UPPKepada semua pelajar Ulangan Mac 2015, sila klik Jadual Peperiksaan Ulangan Mac 2015 untuk dimuat turun oleh tuan/puan sebagai rujukan tuan/puan. Terima kasih.
Jadual Peperiksaan Mac 2015 (Bagi KDC JAIM)
News UPPKepada pelajar KDC Jaim Ambilan November 2013 sila klik Jadual KDC JAIM untuk dimuat turun oleh tuan/puan sebagai rujukan tuan/puan. Kerjasama anda amat dihargai. Terima kasih.
BKKP KDC JAIM Ambilan November 2013
News UPPMakluman kepada semua pensyarah. BKKP bagi KDC JAIM Ambilan November 2013 telah diemailkan kepada Ketua Jabatan dan SUPJ masing-masing. Sila rujuk dan lengkapkan. Kerjasama anda semua amat dihargai. Terima kasih.
STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PAUTAN UTAMA
PAUTAN ORGANISASI
PAUTAN SERVIS
PGL MPPM MELAKA MALAYSIA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.

Hak Cipta Terpelihara@2012 - IPG KAMPUS PEREMPUAN MELAYU MELAKA

Tidak dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan portal ini dalam apa juga bentuk dan cara sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain sebelum mendapat izin bertulis daripada Pengarah IPG Kampus Perempuan Melayu.
PELAWAT (Sejak Mei 2012)
Hakcipta Terpelihara @2014 - IPGKPM
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2015 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
1,012,280 unique visits
February 28 2015 21:59:35