PROFIL IPGKPM
JK TADBIR URUS
INFORMASI BERGAMBAR
E- REFLEKSI
News - UAPAssalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Pelajar -pelajar yang mengikuti REFLEKSI PRAKTIKUM pada hari ini boleh mula mengisi Borang Refleksi Praktikum pada pautan dibawah.
Terima Kasih.

1. PENILAIAN KEPADA PENSYARAH PENYELIA

2. PENILAIAN KEPADA GURU PEMBIMBING
JEMPUTAN MENYERTAI PERSIDANGAN KEBANGSAAN BAHASA ARAB 2015 (NCAL2015) KALI PERTAMA SEBAGAI PESERTA DAN PEMBENTANG
News - ULDPAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan dijemput menyertai persidangan tersebut anjuran IPG Kampus Pendidikan Islam pada 18-19 Ogos 2015 di Institut Latihan Islam Malaysia (ILIM), Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, Bangi. Sila klik pautan di bawah untuk maklumat selanjutnya:
TAZKIRAH MINGGUAN
News - JAPIMTarikh : 24 April 2015 (Jumaat)
Masa : 7.30 pagi
Tempat : BISA
Penyampai : Ustaz Abdul Salam bin Mohamed Ibrahim
Tajuk : Rejab datang lagi

Semua warga IPGKPM dijemput hadir.
ELITE ESSENTIAL TRAINING PROGRAMMES
News - ULDPAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan yang dipelawa menghadiri kursus agensi swasta (perbelanjaan sendiri) anjuran Elite Essential Sdn Bhd boleh klik pada pautan di bawah untuk mengetahui info selanjutnya:
ELITE ESSENTIAL'S UPCOMING TRAINING PROGRAMMES
SEMINAR HEBAT 3K 2015 : "KEPIMPINAN, KEROHANIAN DAN KETRAMPILAN" ANJURAN PUSAT ISLAM UNIVERSITI UTARA MALAYSIAAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Tuan / Puan dipelawa menghadiri seminar ini (perbelanjaan sendiri) anjuran Pusat Islam, Universiti Utara Malaysia. Jika berminat sila klik pautan di bawah:
SEMINAR HEBAT 3K 2015
STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PELAWAAN SEBUTHARGA
Terdapat tawaran sebutharga dikeluarkan.
PAUTAN PENDIDIKAN
PAUTAN SERVIS
PAUTAN ORGANISASI
PGL MPPM MELAKA MALAYSIA
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.