INFORMASI BERGAMBAR
Portal Unit Peperiksaan dan Penilaian 2015
Portal Unit Peperiksaan dan Penilaian 2015Makluman :

Tuan/Puan boleh layari portal terkini Unit Peperiksaan dan Penilaian, IPGK Perempuan Melayu Melaka di SILA KLIK >>> UPP 2015 mulai September 2015. Selamat melayari Gerbang Unit Peperiksaan dan Penilaian, IPG Kampus Perempuan Melayu Melaka yang terkini.
MAKLUMAN: PS_PUTERI DITUTUP PADA 4/9/2015
News UPSSila ambil perhatian.
Semua warga IPGKPM

Per : PS_PUTERI DITUTUP PADA 4/9/2015

Untuk makluman Tuan/Puan Pusat Sumber Puteri, IPGKPM akan ditutup pada 4 September 2015 (Jumaat)
ini bagi menjalankan kerja-kerja penyusunan buku dan Stock-Take.

* (Ruj: Mesyuarat M3P Bil. 3/2015 bertarikh 14 April 2015)

Sekian untuk makluman dan terima kasih atas kerjasama. Segala kesulitan amat dikesali.

NASARUDDIN BIN GHAZALI
Ketua Pusat Sumber
Pusat Sumber Puteri
LAWATAN PENGESAHAN DATA SISTEM PENARAFAN IPG
News - UmumLawatan Pengesahan Data Sistem Penarafan IPG akan berlangsung pada ketetapan berikut: Tarikh : 3 September 2015 Masa : 8.00 pagi hingga 5.00 petang Tempat : Bilik Seri Telang / Bilik Seri Anggerik Dipohon kepada semua KJ/KU hadir sama pada sesi pembukaan dan penutupan.
Program Biodiesel Melaka- Peringkat IPGK PM
Program Biodiesel Melaka- Peringkat IPGK PMProgram Biodiesel Melaka adalah projek komuniti hijau yang dimulakan oleh Kerajaan Negeri Melaka untuk menguruskan sisa minyak masak dan menggalakkan penggunaan biodiesel dalam sektor pengangkutan.
Tuan/puan adalah digalakkan mengumpulkan sisa minyak masak untuk diisikan ke dalam tong khas yang telah disediakan di sebelah Kafetaria.
Terima kasih.
"KITAR SEMULA DEMI MASA DEPAN ANAK-ANAK KITA"
PEMAKLUMAN PEMAKAIAN GELARAN RASMI YB MENTERI PENDIDIKAN
PEMAKLUMAN PEMAKAIAN GELARAN RASMI YB MENTERI PENDIDIKANAssalamualaikum / Salam Sejahtera,
Dengan hormatnya dimaklumkan pemakaian gelaran rasmi YB Menteri Pendidikan. Sila muat turun surat siaran pemakluman pada pautan di bawah:

SURAT SIARAN PEMAKLUMAN

ENGLISH WEEK

FUN WITH MATHEMATICS AND SCIENCE

PAMERAN SENI FOTOGRAFI

MINGGU KOKURIKULUM

INFO_BANNER
STAF IPGKPM
Staff IPGKPM perlu log masuk untuk mengakses pelbagai kemudahan yang disediakan melalui portal ini. Maklumat lanjut daripada webmaster jabatan / unit masing-masing.
PELAWAAN SEBUTHARGA
PAUTAN IPGKPM
PENAFIAN & HAK CIPTA
Institut Pendidikan Guru Kampus Perempuan Melayu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada portal ini.