INFO / GAMBAR TERKINI
SENARAI ASET ALIH DI LOKASI (Kew.Pa 7)
Unit Khidmat PengurusanKepada semua pegawai aset jabatan.

Sila dimuat turun dan cetak daripada link berikut untuk rujukan:
KEW.PA 7
JEMPUTAN MENYERTAI PROGRAM SEMINAR PENJURIAN MUZIK DAN VOKAL, ANJURAN UNIVERSITI MALAYSIA PERLIS (UniMAP)
Jabatan LatihanSekretariat Majlis Kebudayaan Universiti-Universiti Malaysia (MAKUM) dengan kerjasama UniMAP akan menganjurkan Seminar Penjurian Vokal dan Muzik, "Antara Populariti dan Kualiti", pada ketetapan berikut:

Tarikh : 6 Mac 2017 (Isnin)
Masa : 8.00 pagi - 5.00 petang
Tempat : Auditorium Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra, UniMAP

Yuran penyertaan sebanyak RM150 perlu dijelaskan selewat-lewatnya sebelum 28 Februari 2017. Sebarang pertanyaan boleh hubungi En. Mohd Zul Fauzi Bin Mohamed ditalian 04-9798759/ 1686
HEBAHAN PENYERTAAN PROGRAM PUNB-PROSPERNITA ZON SELATAN
Jabatan LatihanPenyertaan terbuka kepada golongan wanita yang ingin menceburi bidang perniagaan seperti berikut :

Tarikh : 5 Mac 2017 (Ahad)
Tempat : Mudzaffar Hotel, MITC Melaka
Perasmi : YB.Dato' Sri Rohani Abdul Karim
Menteri di Kementerian Pembangunan Wanita Keluarga & Masyarakat.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Pn. Siti Irwanti Binti Mohamad Yusoff ditalian 013-5956147
JEMPUTAN MENYERTAI BENGKEL "PENULISAN JURNAL BERKESAN DAN PENERBITAN"
Jabatan LatihanTajuk : Bengkel Penulisan Jurnal Berkesan dan Penerbitan 16.0
Tarikh : 18 Februari 2017 (Sabtu)